Felhasználási feltételek

A szegedi Móra Ferenc Múzeum itt közzétett képeinek felhasználása engedély- és térítésköteles. A Múzeum mStock oldalán kiválasztott méretű (S, M, L, XL) képmásolat megvásárlásával a Múzeum engedélyt ad a megrendelőnek, hogy a megvásárolt felvételeket oktatási, tudományos, ismeretterjesztő, kereskedelmi vagy egyéb céllal egyszeri alkalommal közölje. Az engedély – például képeslapok esetében – a kép elő- és hátoldalára egyaránt vonatkozik. Igény szerint az automatikusan felajánlott méretnél nagyobb szkennelt másolatok vásárlása is lehetséges a rendelkezésre álló kreditekkel.

A másolatok, illetve a felhasználási jog megvásárlása az oldalon való regisztrációt követően a SimplePay online fizetési rendszerben megvásárolt Kreditekkel lehetséges. A Kreditek árait és értékét (“vásárlóerejét”) a Vásárolj Krediteket menüpont alatt ismerheti meg.

Számla – igény jelzése esetén – a kreditvásárlás értékében a felhasználási (közlési jog) megvásárlásáról adható.

A másolat közlésekor a felhasználó köteles forrásként feltüntetni a Móra Ferenc Múzeum nevét, a kép őrzőhelyét és minden további, a felvételre vonatkozó ismert adatot (szerző, cím, leltári szám, felvétel készítésének ideje).

Az árakat a Múzeum mStock oldala Kreditekben teszi közzé.

A regisztrációval, a kreditek vásárlásával, azok felhasználásakor a vásárló elfogadja a fent részletezett Felhasználási feltéteket.